Herbeleef uw herinneringen

Ondanks dat het relatief eenvoudig is om dia´s (bijvoorbeeld via een viewer of projector) te bekijken, het complete verhaal van een vakantie, trouwerij of kinderjaren terugzien op een computer of in een foto boek spreekt altijd veel meer tot de verbeelding. 

Om dit te kunnen realiseren is het van belang om uw collectie te laten digitaliseren. 

Daarnaast zijn dia´s aan autonoom verval onderhevig waardoor de kwaliteit achteruit loopt met het ultieme gevaar dat de inhoud compleet verloren gaat.

Wacht dan ook niet langer en zorg ervoor dat u deze waardevolle herinneringen samen met al uw dierbaren snel weer kunt herbeleven middels de services van Diascanning.nl! 

Bewaar uw herinneringen

Uw collectie van dierbare herinneringen groeit elk jaar. Na iedere bijzondere gebeurtenis wordt deze collectie steeds waardevoller. En hoe nu verder?!?

Lees hier verder...

Organiseer uw herinneringen

Vindt u het vervelend nu nooit een leuk moment uit vervlogen tijden terug te kunnen vinden omdat er nog geen enkele structuur is aangebracht in uw dierbare herinneringen?

Lees hier verder...

Deel uw             herinneringen

Nadat uw ingeraamde dia´s door ons zijn gedigitaliseerd bent u instaat om de digitale afbeeldingen, keer op keer, eenvoudig te delen met vrienden, familie & kennissen. 

Lees hier verder...